Administrativ

Presiune scăzută la alimentarea cu apă pe câteva străzi din Oradea

Avarie complexă în Sectorul 4

S.C. Compania de Apă Oradea S.A. îşi anunţă consumatorii că vor avea parte de presiune scăzută la apă, în zilele de miercuri 10.06.2020 şi joi 11.06.2020, din cauza lucrărilor de spălare a conductei de aducţiune apă pentru Comuna Sînmartin, respectiv Cartierele Tineretului şi Grigorescu.

Astfel, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută în zonele:

– străzile Calea Clujului cu toate străzile adiacente acesteia,

– Ogorului cu toate străzile adiacente acesteia,

– Nufărului – DN 76 cu toate străzile adiacente acesteia,

– zona de case din Cartierul Nufărul delimitată între străzile Nufărului, Ogorului şi Thurzo Şandor, respectiv Cartierele Tineretului şi Grigorescu.

În afară de presiune scăzută la apă, din cauza manevrelor complexe/repetate de deschidere a vanelor care însoţesc orice închidere/deschidere a apei pe tot parcursul aducţiunii, există posibilitatea ca în aceste zone să apară deprecierea parametrilor calitativi ai apei ( creşterea turbidităţii).

În cazul în care apa la robinete va fi tulbure, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire, mai scrie S.C Compania de Apă Oradea S.A. într-un anunț.


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *