Administrativ

Lucrări la reţelele de apă în Sibiu

Rețelele de apă Sibiu

Apă Canal Sibiu SA anunţă că marţi, 2 iunie 2020, între orele 08,00 – 17,00, vor avea loc lucrări de cuplare la rețelele de apă potabilă pentru blocurile cu patru etaje din perimetrul cuprins între str. Nicolae Iorga – Bd. Mihai Viteazul – str. Rahovei – Al. Geniştilor şi str. Luptei.

Pe timpul lucrărilor se va sista furnizarea apei pentru toţi locuitorii din perimetrul menţionat. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă. La dispoziţia utilizatorilor afectaţi, Apă Canal Sibiu SA va pune o autospecială cu apă de utilizare menajeră, amplasată la intersecţia str. Luptei cu Al. Geniştilor. La reluarea furnizării este posibil ca apa să prezinte, pentru scurt timp, o uşoară creştere a turbidităţii.

Lucrările la rețelele de apă sunt executate de firma Standard Instalaţii SRL în cadrul investiţiei derulate de Apă Canal Sibiu SA vizând modernizarea reţelelor de distribuţie a apei potabile.


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Citește și:

Sute de imobile din București nu au apă caldă din cauza unor avarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *