Actualitate

UPDATE Liga Habitat pregătește Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari

Mihai Mereuță, președintele Ligii Habitat

Liga Națională a Asociațiilor de Proprietari Habitat, în parteneriat cu Asociația Română pentru Locuințe Casa Plus, organizează Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari.

UPDATE Liga Habitat ne-a transmis următorul mesaj: „Având în vedere evoluția pandemiei si noua serie de măsuri și restricții, ca urmare a creşterii substanţiale a numărului de infectări cu COVID-19 impusă de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti, suntem nevoiți să reprogramăm Conferința din 19-20 octombrie 2020 pentru 17 -18 mai 2021, la București.

În data de 20 octombrie, Liga Națională a Asociațiilor de Proprietari Habitat, în parteneriat cu Asociația Română pentru Locuințe Casa Plus, organizeaza online, pe platforma ZOOM, între 08.45 și 12.00 o Dezbatere Națională adresată membrilor și reprezentanților Asociațiilor de Proprietari”.

Dezbaterile vor viza modificarea și completarea Legii nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari administrarea condominiilor – doi ani de aplicare, problemele, soluții, propuneri de modificare.

Alte teme pe agenda conferinței organizate de Liga Habitat sunt:

– asigurarea obligatorie a locuințelor,

– pregătirea populației pentru situații de urgență,

– funcționarea asociațiilor de proprietari în contextual măsurilor pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID019,

– eficiența energetică,

– deschiderea pieței de energie,

– sisteme modern de plată a cotelor de întreținere,

– digitalizarea activității în asociațiile de proprietari.  

Cazarea delegaților se va face în Hotel Duke, din Bulevardul Dacia.

Citește și: Nicușor Dan: Vor fi sute de avarii la iarnă la Termoenergetica, trebuie să facem un management de avarie


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *