Știri Proprietari

Apa Nova lucrează la o avarie complexă în Sectorul 4

Avarie complexă în Sectorul 4

Avarie complexă în Sectorul 4 al Capitalei. Apa Nova lucrează la remedierea unei defecțiuni la rețeaua de distribuție de apă potabilă din Strada Straja.

Lucrarea a început astăzi, 27.08.2020, la ora 13:30, iar alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în perimetrul străzilor Argeșelu, Resița, Gradiștea, Straja, Moldoveni și pentru o scurtă perioadă de timp după realuarea alimentării este posibil ca apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).

Echipele Apa Nova lucrează pentru remedierea avariei, încercând să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați de avarie.  Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și remediere a avariei pentru ora 24:00, în cursul zilei de azi  27.08.2020.

Ieri, Apa Nova s-a confruntat cu o avarie complexă apărută tot în sectorul 4, pe strada Grădiștea, fiind afectați cetățenii din același perimetru – străzile Argeșelu, Resița, Gradiștea, Straja și Moldoveni.

Apa Nova reamintește pe site și că în perioada 14 septembrie – 12 ianuarie va face o lucrare de modernizare a rețelei de canalizare în str. Tunari (între str. Erou Călin Ion și str. Mihai Eminescu). Circulația autovehiculelor va fi afectată temporar pe tronsoanele de lucrari.


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *