Administrativ

Oradea: Firme noi pentru salubrizarea orașului

Salubrizarea orașului Oradea

Primăria Oradea a finalizat procedura de atribuire a contractului pentru salubrizarea orașului în următorii 8 ani prin licitație deschisă într-o singura etapă, a anunțat autoritatea locală.

Oferta asocierii făcute de Societatea RER VEST SA și Societatea RER SUD SA a fost declarată câştigătoare. Prețul acestei oferte este de 356.387.235,55 lei fără TVA (aprox 73,4 milioane euro), nivelul redevenței de 1,9% din cifra de afaceri.

Oferta a fost declarată câștigătoare în urma evaluării ofertelor şi aplicării criteriului de atribuire la ofertele depuse în cadrul procedurii privind servicii de colectare a gunoiului menajer şi servicii de înlăturare a gheții pe timpul anotimpului rece.

Semnarea contractului de achiziţie publică între cele două părți – Primăria Oradea, respectiv asocierea RER VEST SA şi RER SUD SA, va avea loc în data de 25.08.2020.

Concesionarea serviciului public de salubrizare în Municipiul Oradea se face pentru o perioadă de 8 ani, începând cu data intrării în vigoare a contractului de concesiune.

Societatea mixtă româno-germană RER-RWE ECOLOGIC SERVICE ORADEA S.A. a fost înființată în 1996 la Oradea, având ca acţionari fosta regie de gospodărie comunală a municipiului, Consiliul Local Oradea şi compania RER-RWE Entsorgung România – aceasta din urma reprezentând concernul german RWE Entsorgung AG, în România.

S.C. RER Sud S.A. a luat fiinţă în anul 1995. Societatea face parte din grupul de firme RER – RECUPERARE ECOLOGICĂ ŞI RECICLARE, grup care din iulie 2000 a preluat întreaga activitate a concernului RWE A.G. în domeniul salubrizării menajere şi stradale din România, fiind una dintre cele mai vechi companii ale prestigiosului grup RER Recuperare Ecologică şi Reciclare România.


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *