Administrativ

Primăria Sectorului 6 anunță campanii de deratizare și dezinsecție

Acțiuni de deratizare și dezinsecție în sectorul 6! Serviciul Control Activități Publice Gospodărești și Sanitar Veterinar, Fitosanitar din cadrul Primăriei Sectorului 6 va aplica, în lunile iulie și august, tratamente de combatere a șobolanilor, țânțarilor și căpușelor.

Tratamentele de deratizare constau în amplasarea, în locuri ferite accesului oamenilor și animalelor, a unor capcane (cutii de culoare neagră, etichetate corespunzător) care conțin produsul Racumin Paste.

Pentru a fi evitate accidentele, autoritatea locală face următoarele recomandări legate de acțiunile de deratizare și dezinsecție:

• Nu permiteți accesul copiilor sau al animalelor de companie în zona stațiilor de intoxicare!

• Nu deschideți și nu schimbați locul de amplasare a acestor stații!

• Nu atingeți eventualele rozătoare moarte!

Dezinsecția pentru țânțari se face atât în subsoluri cu spații tehnice, cât și în exterior, în grădini publice, parcuri, grădini de bloc, terenuri aparținând instituțiilor publice locale etc. Tot pe spațiile verzi se aplică și tratamente împotriva căpușelor, anunță autoritatea locală.

Produsele biocide utilizate sunt autorizate de Ministerul Sănătății. Tratamentele sunt efectuate de Compania Municipală Eco Igienizare București, potrivit primăriei de sector.

În scopul prevenirii unor accidente, Primăria Sectorului 6 atenționează atât locuitorii, cât și deținătorii de animale de companie să adopte măsuri adecvate de protecție. În caz de contact accidental, uman sau animal, trebuie solicitată asistență medicală de specialitate.


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *