Actualitate

Licitație demarată pentru reabilitarea a 40 km din rețeaua de termoficare bucureșteană

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marți scoaterea la licitaţie a unor lucrări pentru reabilitarea a 40 de kilometri din rețeaua de termoficare.

„După mai mulţi paşi procedurali începuţi în februarie, lucrările pentru reabilitarea reţelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de reţea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei. Lucrările sunt împărţite în patru obiective de investiţie. Aşteptăm depunerea ofertelor până la termenul limită de 7 iunie”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Primarul a precizat că această licitaţie pentru rețeaua de termoficare e urmarea discuţiei pe care a avut-o în luna februarie cu firmele de construcţie din domeniu, în care Primăria Capitalei a explicat priorităţile pe care le are în privinţa modernizării reţelelor termice din Bucureşti.

„Îmbunătăţirea sistemului de termoficare rămâne prioritatea numărul 1 pentru Bucureşti, iar cu această investiţie vom ameliora problemele legate de furnizarea căldurii şi apei calde”, a adăugat Nicuşor Dan.

Citește și:

Comisia Europeană ne dă 254 de milioane de euro pentru termoficarea din București

VIDEO Termoficare București: ELCEN se pregătește să modernizeze trei centrale

VIDEO Începe reabilitarea a 210 km din sistemul de termoficare


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *