Actualitate

Furnizarea de agent termic a fost reluată în sectoarele 2 și 3

Furnizarea de agent termic a fost reluată în sectoarele 2 și 3

Compania Municipală Termoenergetica București anunță luni că s-a reluat furnizarea de agent termic pentru apă caldă și căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 și 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I – CET Sud.

În weekend, o avarie la o conductă principală a lăsat fără căldură și apă caldă 450 de blocuri de locuințe, iar în alte câteva sute de blocuri căldura și apa caldă erau sub parametrii, chiar în momentul în care iarna s-a instalat în București.

Compania Municipală Termoenergetica București anunță luni că s-a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 și 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I – CET Sud. Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopții, iar în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice și execuția ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, a anunțat Termoenergetica.

Și Primăria Capitalei a anunțat reluarea furnizării agentului termic, citând Termoenergetica. Municipalitatea și-a cerut scuze pentru disconfort bucureştenilor afectaţi şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Citește și: Nicușor Dan: Subvenția pentru încălzire este o anomalie

Expert în energie: Consumatorii care au centrale de apartament pot fi branșați și la sistemul centralizat

Soluția ELCEN pentru ca bucureștenii să aibă agent termic în această iarnă

Nicușor Dan despre prețul gigacaloriei: Nu putem obliga cetățenii să plătească pierderile din rețea VIDEO

Sursa foto: Facebook, Vitalie Cojocari


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *