Administrativ

RADET Constanța nu mai acceptă cereri de debranșare pentru acest an. Ce prețuri vor fi practicate

Rețelele de termoficare

Compania care furnizează agent termic în Constanța – R.A.D.E.T. – a informat că perioara de debranșare de la rețeaua centralizată a expirat pentru acest an.

Perioada de deconectare/debranșare este prevăzută în afara sezonului de încălzire, potrivit Legii 325/2006 și a Ord. 91/2007, iar anul acesta perioada a fost cuprinsă între 11 mai și 11 septembrie 2020.

Cererile în acest scop nu au mai putut fi primite după data de 11 septembrie 2020, ora 16.00. În următoarele 30 de zile, solicitanții cărora li s-au cerut completări, le vor transmite pe adresa de e-mail: office@radet-constanta.ro.

”Precizăm că după această dată nu se mai primesc solicitări de reanalizare dosar sau pentru sigilare robinete calorifere,” potrivit R.A.D.E.T.

RADET Constanța nu mai acceptă cereri de debranșare

R.A.D.E.T. a făcut publice și noile prețuri practicate începând cu 1 iulie 2020 pentru consumatorii casnici alimentați din rețeaua de distribuție:

Preț local = preț format din prețul de producere a energiei termice și tariful serviciului de transport, distribuție și furnizare aprobat de autoritatea locală.

1. Componentă preț Electrocentrale Constanța (CET Palas – producător) = 198,31lei/MWh, fără TVA;

2. Componentă preț RADET Constanța (transportator, distribuitor și furnizor) = 190,25 lei/MWh, fără TVA;

3. TVA 19 % = 73,83 lei/MWh;

Preț local de facturare cu TVA = 462,39 lei/MWh.

Preţul local al energiei termice în municipiul Constanţa (actualizat de la 01.07.2020) pentru consumatorii casnici alimentați din rețeaua de transport:

Preț local = preț format din prețul de producere a energiei termice și tariful serviciului de transport, aprobat de autoritatea locală.

1. Componentă preţ Electrocentrale Constanța (CET Palas – producător) = 198,31lei/MWh, fără TVA;

2. Componentă preț RADET Constanţa (transportator) = 62,89 lei/MWh, fără TVA;

3. TVA 19 % = 49,63 lei/MWh;

Preț local de facturare cu TVA = 310,83 lei/MWh.

Citește și: După ce i-a lăsat pe bucureșteni fără apă caldă, Termoenergetica anunță că le face reduceri la facturi


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *