Administrativ

VIDEO Nicușor Dan promite un call-center funcțional la Termoenergetica

Nicușor Dan promite un call-center funcțional la Termoenergetica

Call-center funcțional la Termoenergetica! Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri, că va fi suplimentat personalul care răspunde la telefoanele de la compania de termoficare, iar bucureştenii vor putea afla informaţii în legătură cu avariile apărute şi când vor fi soluţionate acestea.

„O să vă invit foarte curând să vedeţi call-center-ul pe care l-am înfiinţat în interiorul Primăriei, pentru ca să nu mai existe situaţii în care bucureştenii să sufere din cauza unei avarii şi să nu ştie ce se întâmplă şi în cât timp se poate rezolva această avarie. (…) Există deja un număr unic la care oamenii pot să sune. Diferenţa este că se va răspunde. Şi oamenii, în momentul în care li se va răspunde, vor şti care este avaria sau lucrarea de care sunt afectaţi şi, estimativ, care este ora la care acest inconvenient va dispărea”, a declarat Dan.

Primarul a mai avertizat că vor exista sute de avarii la reţeaua de termoficare, adăugând că urmează „o iarnă dificilă”, dar angajaţii Termoenergetica vor interveni „în cel mai scurt timp posibil” pentru a remedia problemele apărute.

„Vom avea sute de avarii. În raportul pe care l-am primit, când am semnat contractul pentru acea finanţare, se arăta că, în ultimul an, am avut 1.700 de avarii. Cele mai multe dintre avarii, logic, se fac atunci când presiunea e mai mare, deci iarna. O să avem sute de avarii. Promisiunea este de a interveni cât se poate de repede. (…) Există o soluţie de avarie, în care să ne asigurăm că există suficiente echipe, material, echipamente – există! – şi oamenii să fie informaţi, să ştie când se remediază problema. Am spus asta în campanie, o spun şi acum. Nu se poate mai mult. Soluţia adevărată este pe termen mediu şi o să înceapă în această primăvară şi primul pas l-am făcut cu cele 300 de milioane pe care le-am obţinut”, a mai explicat noul edil.

Nicușor Dan a susținut o conferință de presă la Primăria Capitalei, la 20 de zile de la preluarea mandatului.

Citește și:

VIDEO Începe reabilitarea a 210 km din sistemul de termoficare

Finanțarea sistemului de termoficare din București, parafată marți

Bani europeni pentru sistemul de termoficare


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *