Actualitate

Se lucrează la rețeaua de termoficare în pasajul Doamna Ghica

Compania Municipală Energetica București intervine pentru a devia rețeaua de termoficare în șantierul noului pasaj suprateran care va traversa intersecția Doamna Ghica din Capitală.

Lucrările de investiție ale Municipalității au fost reluate în această zonă, unde, pe lângă rețelele edilitare ce trebuie reconfigurate, va fi înlocuită și o parte din rețeaua de termoficare. ”Înlocuim vechile conducte cu țeavă nouă, preizolată, care asigură o garanție de 30 de ani, pentru o funcționare continuă a distribuției agentului termic, fără avarii și fără întreruperi,” anunță compania.

În blocurile de pe străzile adiacente, distribuția agentului termic este afectată în zilele de 2 și 3 iunie.

Lucrarea este realizată în parteneriat cu Trustul de Contrucții Metropolitate, care a proiectat și executat Pasajul suprateran Doamna Ghica, la intersecția străzilor Șoseaua Colentina cu Strada Doamna Ghica. Beneficiarul investiției este Primăria Municipiului București.

Prin realizarea pasajului se va încuraja politica de transport în comun, se va fluidiza traficul pe direcția Est-Vest (care în prezent se desfășoară în condiții dificile de siguranță și confort) iar transportul cu mașinile private va fi descurajat. Crearea unor alternative de transport durabile și atractive va conduce la creșterea accesabilitătii și conexiunii cu alte rute de transport. In același timp, se va facilita accesul permanent, rapid și în siguranță a mașinilor de intervenție (poliție, pompieri, salvare) și reducerea timpului de deplasare, potrivit proiectantului pasajului.


Vei primi gratuit newsletterul săptămânal ce cuprinde știri exclusive și revista presei despre proprietari, locatari și chiriași, dacă te abonezi aici:


Citește și:

Sute de imobile din București nu au apă caldă din cauza unor avarii

One thought on “Se lucrează la rețeaua de termoficare în pasajul Doamna Ghica

  1. Pe strada Aleea cislau cand vom avea apa calda?astazi e 15 iunie nu avem de 5 zile. Curge Rece rece
    Cine plateste disconfortul creat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *